fodboldtrøjer

fjerne ham som sin straffesparkChelsea krydsede til sejr over RennesFodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Til Børn, Fodboldtøj Til Børnblues var i kontrol hele salg af fodboldtrøjer tredjepladsen krasnodar


Chelsea krydsede til sejr over Rennes på Stamford Bridge onsdag aften, takket være stor del til Werner.

Blues var i kontrol hele vejen igennem og blev aldrig rigtig truet af den franske side, der konkurrerer i turneringen for første gang.

Første halvleg var en fortælling om to straffe for Chelsea, hvor Werner skød i begge dele efter at være blevet udnævnt til klubbens nye straffespark.

Midtbanespilleren Jorginho har været klubbens førstevalg i det meste af sin tid på Stamford Bridge, men han blev byttet ud for Werner forud for kampen, efter at angriberen scorede fra stedet mod Krasnodar i sidste uge.

Og det var Werner, der fik scoringen i gang mod Rennes efter bare ti minutter med sin første straf i kampen fodboldtrøjer.

Dalbert fik et gult kort - hans første af to om natten - efter at have bragt Werner ned i feltet for at give Chelsea deres ideelle start.

Selvom der var lidt skænderier om det første spot-kick, var deres andet-som kom fem minutter før pausen-kilden til megen debat fodboldtrøjer til børn.

Tammy Abraham affyrede et skud mod mål ude fra feltet, der flikkede op og ramte Dalbert på armen fra nær tomrummet.

Efter at VAR blev konsulteret, fik Rennes -forsvareren sine marcherende ordrer med en anden gul, og Werner fik igen chancen for at score fra stedet fodboldtøj til børn.

Efter kampen spøgede Lampard, at han havde været lidt for hård ved Jorginho ved at fjerne ham som sin straffespark i første valg, da han fortalte BT Sport, at den italienske midtbanespiller havde givet sin velsignelse til ændringen.

Chelsea dominerede store dele af kampen, og gjorde det til tre kort efter genstart gennem Tammy Abraham.

Hakim Ziyech spillede en simpel bold ned ad højre fløj, så Reece James kunne slå til, og backen fyrede over feltet først, for Abraham kunne banke hjem fra tæt hold.

Resultatet betyder, at Chelsea fortsat er øverst i deres gruppe og nu har en fod i knockout-stadierne efter at have taget en føring på seks point over tredjepladsen Krasnodar.


billig fodboldtøj
maglia inter bambino personalizzata
billige fotballdrakter
nueva Camisetas Fútbol
maglietta arsenal
fotbollströjor
fodboldtrøjer
seconda maglia roma
magliette calcio
Maglie Calcio a poco prezzo
magliette calcio