billige fotballdrakter


Men Pogba er tilsynelatende ikke overbevist om at det 

Messi Drakt, Fotballdrakt Barn, Manchester United Drakt Barn

 både psg og juventus er billige fotballdrakter trekningen mot skottland


Men Pogba er tilsynelatende ikke overbevist om at det å bli igjen i Man Utd er det beste for karrieren, og utsiktene til at spilleren går gratis fra Old Trafford for andre gang er nå en klar mulighet.

Både PSG og Juventus er kjent for å signere Pogba, mens franskmannen også har vært et langsiktig mål for Real Madrid.

Og Pogba kan til og med forlate Premier League i sommer hvis United mener det er best å tjene penger på spilleren mens de fortsatt kan.

Pogba har til hensikt å konsentrere seg fullt ut om Frankrikes Euro 2020 -kampanje i løpet av den neste måneden, og legge noen samtaler om backburneren til slutten av turneringen messi drakt.

Men da han snakket foran landets åpning av gruppe F mot Tyskland, avslørte 28-åringen at det ikke har blitt gitt et konkret tilbud fra United

fotballdrakt barn.

Den VM-vinnende midtbanespilleren har vært sterkt knyttet til i fransk presse med et skifte til Paris Saint-Germain manchester united drakt barn.

Men Pogba sier at han personlig ikke har vært involvert i noen samtaler med PSG, og stoppet med å nekte for at det allerede hadde foregått noen samtaler mellom Paris -klubben og hans representanter Maglie da calcio.

Pogbas agent Raiola har gjentatte ganger uttalt seg om Uniteds forhold til sin klient, og sa midtveis i forrige sesong at det ikke var noen sjanse for at han signerte en ny kontrakt på Old Trafford.

Med Pogba -samtalene på pause, har United vendt all oppmerksomhet mot å sikre signaturen til Jadon Sancho fra Borussia Dortmund.

Den engelske playmakers likte nok en oppsiktsvekkende sesong sist i Tyskland, og scoret åtte mål og 11 assists for Bundesliga -klubben.

Sancho var en ubrukt innbytter i Englands åpning av to gruppe D-kamper i Euro 2020-en 1-0-seier over Kroatia og den målløse trekningen mot Skottland.


billige fotballdrakter